史萊姆論壇

史萊姆論壇 (http://forum.slime.com.tw/)
-   硬體疑難使用問題討論區 (http://forum.slime.com.tw/f12.html)
-   -   電腦出現怪現象 (http://forum.slime.com.tw/thread24622.html)

thefifth 2003-03-28 12:08 AM

電腦出現怪現象
 
A PROBLEM HAS BEEN DETECTEDAND WINDOWS BEEN SHUT DOWN TO PREVENT DAMAGE
TO YOUR COMPUTER.

UNMOLINTABLE_BOOT_VOLUME

IF THIS IS THE FIRST TIME YOUVE SEEN THIS STOP ERROR SCREEN.
RESTART YOUR COMPUTERIF THIS SCREEN APPEARS AGAIN , FOLLOW
THESE STEPS:

CHECK TO MAKE SURE ANY NEW HARDWAREOR SOFTWAREIS PROPERLY INSTALLED.
IF THIS IS NEW INSTALLATION. ASK YOUR HARDWARE OR SOFTWARE MANUFACTURER
FOR ANY WINDOWS UPDATES YOU MIGHT NEED.
IF PROBLEN CONTINUE , DISABLE OR REMOVE ANY NEWLY INSTALLED HARDWARE
OR SOFTWARE.DISABLE BIOS MEMORY OPTIONS SUCHAS CACHING OR SHADOWING.
IF YOU NEED TO USE SAFE MODE REMOVE OR DISABLE COMPONENTS. RESTART
YOUR COMPUTER.PRESS F8 TO SELECT ADVANCED STARTUPOPTIONS.
AND THEN SELECT SAFE MODE.

***STOP: OXOOOOOOED (ox817f110,oxcoooooo6,oxooooooo,oxooooooo)

請問各位大大以上的段落文字是顯示我的電腦有何問題嗎?我最近剛升級電腦硬體卻發生開機無法進入xp而且螢幕會顯示以上文字請問各位大大該如何解決?
giga a7vx
amd 2000+
DDR 333 256MB
以上是我更新的硬體,另外有一個問題就是我的在主機板CPU只能辨識1250更改BIOS也都會回復成1250請問各位大大該如何解決?
懇請各位大大幫幫忙想想辦法
敬祝網安 3q

m6686 2003-03-28 08:30 AM

你要重新安裝才不會出現 win xp 不可能讓你直接換硬體 除非chip一樣 或許可以接受
主機板是不是要調jump才有效 可能要看說明書 才可以 參考

sloveliu 2003-03-28 08:49 AM

OS是否有重新安裝呢?
更換主機板後就要重灌一次才能正常運作...
除非你之前就有先做重新封裝~~~

a471 2003-03-28 09:25 AM

如果之前是XP那就作一個重新封裝的動作讓系統重新偵測硬體吧..


所有時間均為台北時間。現在的時間是 03:30 AM

Powered by vBulletin® 版本 3.6.8
版權所有 ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.

『服務條款』

* 有問題不知道該怎麼解決嗎?請聯絡本站的系統管理員 *


SEO by vBSEO 3.6.1